VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

De Eredivisie-flops: onzichtbare aanvallers van PSV en dramatisch Feyenoord-duo


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

De Eredivisie-flops: onzichtbare aanvallers van PSV en dramatisch Feyenoord-duo

Om in de race te blijven voor de landstitel móest PSV een goed resultaat neerzetten in Alkmaar, maar tegen AZ (1-0) zakten meerdere spelers uit Eindhoven door het ijs. Drie van hen staan in ons wekelijkse floplijstje. Het grote Robin van Persie-afscheid in De Kuip viel in het water door een z...

Artikel geplaatst op: maandag 13 mei 2019 om 10:39

Lees verder bij: VoetbalPrimeur


Gerelateerd:

Pablo Rosario:
Pablo Paulino Rosario (Amsterdam, 7 januari 1997) is een Nederlands betaald voetballer die doorgaans als middenvelder speelt. Hij tekende in juli 2016 bij PSV, dat hem overnam van Almere City. Rosario debuteerde in 2018 in het Nederlands voetbalelftal.

Donyell Malen:
Donyell Malen (Wieringen, 19 januari 1999) is een Nederlands voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij debuteerde op 8 september 2017 in het betaald voetbal als speler van Jong PSV.

Sam Larsson:
Sam Andreas Larsson (Göteborg, 10 april 1993) is een Zweeds voetballer die bij voorkeur als vleugelspeler speelt. Hij tekende in augustus 2017 een vierjarig contract bij Feyenoord, dat hem overnam van sc Heerenveen. Larsson is de jongere broer van profvoetballer Daniel Larsson.

Cody Gakpo:
Cody Mathès Gakpo (Eindhoven, 7 mei 1999) is een Nederlands voetballer van Togolese afkomst die doorgaans als linksbuiten speelt. Hij debuteerde in 2016 in het betaald voetbal, namens Jong PSV.

Jordy Clasie:
Jordy Clasie (Haarlem, 27 juni 1991) is een Nederlands profvoetballer die doorgaans als verdedigende middenvelder speelt. Hij tekende in juli 2015 een contract tot medio 2020 bij Southampton, dat tien tot twaalf miljoen euro voor hem betaalde aan Feyenoord. In het seizoen 2018/19 wordt hij verhuurd aan Feyenoord. Clasie debuteerde in 2012 in het Nederlands elftal.

 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:
Keuken Kampioen Divisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

Copyright © 2001-2019 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense
De Eredivisie-flops: onzichtbare aanvallers van PSV en dramatisch Feyenoord-duo Headliner: Het laatste en meeste De Eredivisie-flops: onzichtbare aanvallers van PSV en dramatisch Feyenoord-duo verzameld!